pravila !
administrator
avatar
nick:
JUDY
▲POSTI : 1083
▲UNICORN SINCE: : 01/01/2011
▲AGE : 22
▲COMING FROM : !! beacon hills ftw :D
▲RANDOM : !! some people care to much, i think it's called love.

Poglej uporabnikov profil http://graphicavenue.slovenianforum.com
Pon 17 Jun 2013 - 21:20
the rules!


01. Forum je namenjen vsem ne glede na spol ali karkoli drugega. Zato vas prosimo da spoštujete vse člane foruma, ter ne načenjate prepira z drugače mišljenim.
02. Zaporedni posti, posti ki vsebujejo le smeške, eno besedo ipd. se smatrajo kot spam. Da pa bo forum urejen, pregleden in kvaliteten prosimo ne pišite takšnih postov. Rajši se malce potrudite in napišite en kvaliteten post :) bo štel več kot 1000 nekvalitetnih oz. spamov. In zapomnite si ni vse v številu prispevkov.
03. Oglaševanje po zasebnih sporočilih, podpisih, temah ipd. je prepovedano. Če želite da se vaš forum oglašuje na našem preprosto to napišite eni izmed admink na zs in bomo uredile. Zapomnite si le da je oglaševanje obojestransko.
04. Kakršnokoli kopiranje grafike, idej, tem in prispevkov je strogo prepovedano brez predhodnega dovoljenja admink. Nobena ne grize :)  zato če si želite kaj sposoditi le pišite in se bomo dogovorili.
05. Na forumu je dovoljeno imeti le en profil. Če se je iz vašega ip naslova prijavilo več uporabnikov, kot npr. vaši prijatelji, to prosimo povejte eni izmed admink da kasneje ne pride do zmede.
06. Za podpise ne bomo komplicirali, ampak le-ti naj ne bodo predolgi. Če bodo vas bomo adminke še pravi čas opozorile. Glede avatarjev pa enako, priporočljiva mera je 100×100, lahko pa tudi uporabite druge mere. Vendar ponovno, ne prevelike.
07. In še eno izmed najpomembnejših pravil – imejte se fajn in uživajte. :D

[You must be registered and logged in to see this image.]

THANKS ♥


[You must be registered and logged in to see this image.]
 

pravila !

Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: P O U N D T H E A L A R M :: ∞ you better read this-